Startdocument.nl

Welkom bij StartDocument, de verzamelplaats voor de beste artikelen over Nederlandse websites. Wij publiceren regelmatig nieuwe content over websites, diensten en producten van webmasters die streven naar een hogere online zichtbaarheid bij de doelgroep. Het lezerspubliek van StartDocument is groot en gevarieerd en herbergt hierdoor voor elke branche wel een belangrijke doelgroep. Elk artikel resulteert bovendien in een betere vindbaarheid van een bedrijf in zoekmachines zoals Google. Bent u op zoek naar meer online exposure? Neem contact op via ons contactformulier.

Wildlands en dierentuinen voor elk weertype

Het is zonder van je kostbare tijd om alleen bij stralend weer een wildland of dierenpark te bezoeken. Het kan prima ook met bewolking. Het is soms zelfs aan te bevelen om met regen een dierenpark of wildland met een bezoek te vereren. En regen is niet te voorspellen, hoewel je altijd wel een tendens kan halen uit het weerbericht. Dat kan nog aardig van pas komen bij het selecteren van het juiste moment voor een bezoek. Pak dan meteen ook nog wat dierenpark korting mee, dan wordt het een dag om nooit te vergeten.

Allereerste het grootste pijnpunt oppakken: slecht weer en regen. Het kan een uitdaging zijn om juist dan een dierenpark te bezoeken, het kan ook een meevaller betekenen. Denk dan vooral aan de drukte. Zoals ook naar de Efteling soms kilometes lange rijen met auto’s staan, zijn ook dierenparken en wildlands soms overvol op de beste dagen. Die drukte mis je lekker al als je met wat minder weer en een kortingspas op bezoek gaat.

Waarom gaan die mensen niet? Omdat ze geen zin hebben in een regen. Hoeft ook niet, de meeste parken hebben ook veel indoor activiteiten, juist omdat ze het klimaat in Nederland kennen. Neem Burgers’, dat al jarenlang bekend is door de overdekte jungle Burgers’ Bush. Het is niet het enige, in Arnhem is een overdekt woestijnlandschap en een onderwaterwereld, allemaal prima bestemmingen voor een sombere dag.

Een ander treffend voorbeeld is absoluut het Dierenpark Emmen, ofwel Wildlands Adventure Zoo Emmen. Sinds het dierenpark een totale metamorfose heeft ondergaan, is het aantal bezoekers gestegen. Dat komt zonder twijfel ook door de vele overdekte accommodaties die er zijn gebouwd. Jungle, Serenga en Nordica, de drie deelgebieden van het dierenpark, hebben alledrie overdekte faciliteiten zoals de Vlindertempel. Pak direct de korting mee op de entree! Korting op wildlands krijg je door de site Dierentuinkorting.nl te bezoeken, en dat maakt je dag helemaal geslaag. Overigens zijn er naast voordeel op de entree ook regelmatig andere aantrekkelijke acties. Denk hierbij aan eten, drinken, faciliteiten en exclusieve excursies.

Laatste voordeel van regen tijdens je dagje uit, is het gedrag van dieren. Sommige dieren blijven net als mensen het liefst binnen, zoals katachtigen. Maar andere dieren vinden spelen met water fantastisch. Denk daarbij aan apen. Ook vogels nemen graag een bad met vers water. En bezoekers van Beekse Bergen lopen zelfs de kans om bijzondere dieren bij een waterplas te kunnen spotten. Genoeg kansen dus. Vergeet uiteraard je paraplu niet.

« »

© 2017 Startdocument.nl. Theme by Anders Norén.