Startdocument.nl

Welkom bij StartDocument, de verzamelplaats voor de beste artikelen over Nederlandse websites. Wij publiceren regelmatig nieuwe content over websites, diensten en producten van webmasters die streven naar een hogere online zichtbaarheid bij de doelgroep. Het lezerspubliek van StartDocument is groot en gevarieerd en herbergt hierdoor voor elke branche wel een belangrijke doelgroep. Elk artikel resulteert bovendien in een betere vindbaarheid van een bedrijf in zoekmachines zoals Google. Bent u op zoek naar meer online exposure? Neem contact op via ons contactformulier.

Badkameraccessoires van Geesa

Voor de allernieuwste zaken in en rond de badkamer, ben je bij Geesa aan het goede adres. Nemox, Modern Art, Hotel en Basket zijn de populaire lijnen van Geesa badkameraccessoires die zijn nu verder uitgebreid zijn met nog meer prachtige badkamerproducten. Deze oerdegelijke Nederlandse producent heeft stijlvolle en elegante meubels en interieuroplossingen ontworpen, die niet misstaan binnen uw badkamer of toilet. Lees nu snel verder over de verschillende mogelijkheden van badkameraccessoires die Geesa u biedt.

Geesa Nemox: stijlvolle accenten

De Nemox collectie combineert subtiele en functionele elementen in stevig uitgevoerde badkameraccessoires. Ronde vormen en roestvrijstalen of chromen afwerkingen typeren de Nemox collectie. De nieuwste collectie bevat nu ook een geelkoperen zeepschaal, alsook een pakket accessoires in RVS, waaronder een toiletrolhouder, een borstel en een haakje voor bij de wc.

Geesa Modern Art: als je houdt van design

De Modern Art serie valt gelijk op dankzij de stijlvolle, strakke vormgeving en de luxe uitstraling. Over de hele wereld staat deze collectie badkameraccessoires bekend, en wordt hij gekocht door liefhebbers van modern design. Vierkante strakke vormen gaan daarbij niet ten koste van elegantie. Breid je collectie nu uit met een planchet (60cm) voor in de badkamer.

De serie Hotel: valt overal ter wereld in de smaak

De Hotel accessoire collectie zie je over ter wereld terug in hotels en andere publieke ruimtes, zoals vliegtuighallen. Deze basisserie van accessoires voor de badruimte focust op gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit. De nieuwste uitbreiding van het assortiment is een prachtig badhanddoekplateau, handig en stijlvol.

Handige baskets voor in de badkamer

De Nederlandse firma introduceert dit seizoen ook vier nieuwe baskets, voor handig gebruik in de badkamer. Functionaliteit en design worden gecombineerd in deze douche- en badkorven, die in verscheidene maten te verkrijgen zijn. De fraaie basketcollectie wordt uitgebreid met een rechthoekig exemplaar en een hoekbasket met opening aan de voorkant. Ook nieuw zijn twee langwerpige baskets, die uitlopen in de lengte en aan de lange zijde gemonteerd kunnen worden. Met het toevoegen van deze nieuwe producten aan hun collectie biedt Geesa nu een nog breder palet van producten waarmee u uw toilet, badruimte en in sommige gevallen ook het interieur, kunt voorzien van stijlvol gemak.