Startdocument.nl

Welkom bij StartDocument, de verzamelplaats voor de beste artikelen over Nederlandse websites. Wij publiceren regelmatig nieuwe content over websites, diensten en producten van webmasters die streven naar een hogere online zichtbaarheid bij de doelgroep. Het lezerspubliek van StartDocument is groot en gevarieerd en herbergt hierdoor voor elke branche wel een belangrijke doelgroep. Elk artikel resulteert bovendien in een betere vindbaarheid van een bedrijf in zoekmachines zoals Google. Bent u op zoek naar meer online exposure? Neem contact op via ons contactformulier.

De leukste bedrijfsuitjes van 2017

Is het weer tijd om een bedrijfsuitje te regelen maar heeft u totaal geen inspiratie? Dat komt goed uit, wij zetten voor u een aantal leuke uitjes op een rijtje zodat u en uw collega’s een top dag zullen krijgen!

Escape room

De grootste rage op dit moment is de Escape room. Je wordt dan met je collega’s in een kamer gezet en je moet dan proberen te ontsnappen aan de hand van puzzels. Dit bedrijfsuitje is de perfecte gelegenheid om je collega’s beter te leren kennen en wordt veel gebruikt als teambuilding uitje. Het is vooral heel spannend en jong en oud vinden het leuk.

Workshop DJ’en en produceren

We zien steeds meer bekende mensen die over gaan op het DJ vak. Wellicht is dit ook wat voor jou. Zeker als je een groep collega’s hebt die van muziek en gezelligheid houden is dit het perfecte bedrijfsuitje. Zelfs Armin van Buuren is op zijn zolderkamertje begonnen, dus waarom zou u niet groot kunnen worden? En wellicht dat u wel achter de draaitafel staat in het volgende bedrijfsevenement!

Personeelsfeest

Wat dacht u van een DJ inhuren en zelf een bedrijfsevenement organiseren? Iedereen vindt een ouderwetse disco avond te gek. En je kunt er zelfs een thema op uitkiezen. In de zomer komt iedereen in Hawaï bijvoorbeeld en met carnaval komt iedereen verkleed. Ook kun je een zanger inhuren met een leuk bandje bijvoorbeeld om de avond onvergetelijk te maken. Met een professionele DJ achter de draaitafel weet u zeker dat het een top avond gaat worden. De DJ kan draaien voor jong en oud zodat iedereen aan zijn trekken komt.

Muziekquiz diner

Zijn er muziek liefhebbers onder uw collega’s? Dan is het leuk om een muziekquiz diner te doen. In meerdere steden in Nederland en Belgie kun je dit doen. Er komen vragen voor jong en oud in de quiz dus je moet goed samen werken om uiteindelijk een prijs in de wacht te slepen. Met een gezellige sfeer met een hapje en een drankje zal dit tot een heel leuk avondje leiden.

Kookworkshop

De kookworkshop is ook erg geliefd onder mensen. We zien ook steeds meer kook programma’s op TV en we willen allemaal goed kunnen koken voor onze familie en vrienden. Met zo’n workshop kun je les krijgen van een echte sterrenkok en het is leuk voor jong en oud.

Karten

Voornamelijk mannen vinden karten helemaal geweldig. Als u een groepje mannen als collega’s heeft is dit zeker een aanrader. Het kan er soms wel hard aan toe gaan op de kartbaan, omdat iedereen op nummer 1 wil eindigen. De baas zal hier minder blij mee zijn als iedereen keihard door de bochten racet.