Startdocument.nl

Welkom bij StartDocument, de verzamelplaats voor de beste artikelen over Nederlandse websites. Wij publiceren regelmatig nieuwe content over websites, diensten en producten van webmasters die streven naar een hogere online zichtbaarheid bij de doelgroep. Het lezerspubliek van StartDocument is groot en gevarieerd en herbergt hierdoor voor elke branche wel een belangrijke doelgroep. Elk artikel resulteert bovendien in een betere vindbaarheid van een bedrijf in zoekmachines zoals Google. Bent u op zoek naar meer online exposure? Neem contact op via ons contactformulier.

Speelgoed als relatiegeschenk weggeven? Dit zijn succesnummers


Een relatiegeschenk doet het altijd goed. Veel mensen denken echter bij een relatiegeschenk al gauw aan kantoorartikelen. Zoals een pen, muismat, notitieblok of agenda met bedrijfslogo. Leuk, maar er is zoveel meer mogelijk! Wat dacht je van speelgoed als relatiegeschenk? Je laat als bedrijf op deze manier zien dat je niet alleen bezig bent met promotieartikelen, maar dat het er ook toe doet wat hiermee gedaan wordt. Overtuigd? We zetten de succesnummers voor je op een rij!

1. Spelletjes


Wie houdt er nou niet van gezelschapsspellen? Spelletjes zijn een heus succesnummer, zowel voor jong als voor oud. Ondanks dat het er niet altijd op lijkt; kinderen spelen ook nog wel eens gezelschapsspellen in plaats van smartphone games! Wat dacht je van spellen als domino, mikado of dammen? Deze spellen zijn relatief goedkoop te bedrukken en daarom ideaal om weg te geven als cadeau, ook in grote hoeveelheden. Een kaartspel met bedrijfslogo doet het overigens ook altijd goed. Wie heeft er vroeger niet gespeeld met een set speelkaarten die papa of mama van hun baas heeft gekregen?

2. Knuffels


Vrijwel elk kind groeit op met knuffels. Hoe meer, hoe beter. Na een tijdje zal dit steeds minder worden. Maar dat neemt niet weg dat een knuffel een van de leukste cadeaus is voor een kind! Dit cadeau is tevens ideaal om als cadeau te geven wanneer een collega, medewerker of zakenrelatie een kindje krijgt. Een leuke manier om te laten zien dat niet alleen jij, maar de hele organisatie aan hen denkt! Let bij dit cadeau overigens wel op. Wanneer je een overdreven groot logo erop laat drukken dat erg opvalt, komt dit cadeau al gauw commercieel over terwijl dit niet te bedoeling is. Een bedrijfslogo mag daarom heus wel zichtbaar zijn, maar niet te groot of in het oog springend.

3. Ga mee met de hype!


Waar nu de fidgets spinners razend populair zijn, waren dat vroeger de flippo’s en jojo’s. Daarom is het belangrijk om mee te gaan met de hypes. Want hoe gaaf is het als een kind indruk maakt op zijn vriendjes met speelgoed waarop jouw bedrijfslogo te vinden is? Met een beetje geluk willen alle kinderen uit zijn of haar klas precies zo’n zelfde fidget spinner…

Overtuigd van de voordelen van speelgoed als relatiegeschenk? Wij zijn ontzettend benieuwd naar de relatiegeschenken die jouw bedrijf voor bepaalde gelegenheden uitdeelt. Laat het ons weten!